Wij hebben een grote hoeveelheid onderdelen van diverse merken op voorraad. Daarnaast repareren wij bijna alle kappersstoelen

Hoe vaak komt het niet voor dat de stoelen in je kapsalon eigenlijk niet kapot zijn maar dat ze wel wat onderhoud nodig hebben. Een pomp is kapot, bekleding is deels versleten,beschadigd of voorzien van haarverf etc. Wat ga je doen? Alles vervangen (Chinese of de goedkopere Italiaanse producten) of misschien alles opnieuw laten bekleden en reviseren (kwalitatieve merk producten). Wij hebben hiervoor tal van mogelijkheden. Bel ons als je vragen hebt over je kappersstoelen. Als je de goederen bij ons hebt aangeschaft dan is er meer mogelijk dan je denkt. Wij handelen reparaties graag contant af na overeenstemming vooraf! (nb; geen pin aanwezig!)

Oliepomp met schaalvoet

Complete oliepompen op schaalvoet met blokkeerbare rem inclusief bevestigingsplaat. In veel modellen leverbaar. Neem contact met ons op want pompen zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Ook de aansluitblokken verschillen. Wij helpen je snel aan een nieuwe pomp die past!

Oliepomp op kruisvoet

Complete oliepompen op kruisvoet met blokkeerbare rem inclusief bevestigingsplaat. In veel modellen leverbaar. Ook hier geldt: neem eerst contact met ons op want niet iedere kruisvoet is hetzelfde. Ook de aansluitplaten op de bovenstoelen verschillen.

Oliepomp Belmont

Belmont oliepompen met voetpomp of elektrisch. Ook hier geldt: neem eerst contact met ons op want wij verrichten hierbij geen reparaties ter plekke (omruilservice indien bij ons aangeschaft!) en indien niet bij ons aangekocht zijn reparaties onder voorbehoud.

Revisie of reparatie

Sommige oliepompen zijn de moeite waard om te repareren, met name Duitse oliepompen (Greiner of Wellonda ) van ± 15 jaar terug. Je bent dan een van de weinige die duurzaam en groen bezig is! De kosten van de reparaties worden vooraf met je besproken.

Reparaties

Goede kwaliteits producten zijn zo gemaakt dat ze te repareren zijn. We kunnen kleine reparaties, indien mogelijk, in de kapsalon uitvoeren, maar bij voorkeur in onze werkplaats. Als je het zelf brengt, bespaar je de voorrijkosten. Om te zorgen dat je door kan werken in je salon hebben wij eventueel leengoederen beschikbaar. Reparaties worden het liefst contant afgehandeld in overeenstemming vooraf. Heb je de goederen bij ons aangeschaft dan heb je zekerheid van een goede service.

Losse zetels – bovendelen

Afhankelijk van de intensiteit van gebruik en kwaliteit van de stoel ontstaat er na verloop van tijd hinderlijke slijtage aan de bekleding van de stoel. Bij ons kan je losse zetels/bovendelen bestellen die passen op je huidige oliepomp. Uiteraard in verschillende soorten, kleuren en maten. Bezoek onze showroom en neem eventueel de stoel mee, i.v.m. de vele aansluit mogelijkheden. Mail ons je foto voor overleg;  info@hoba.nl

Aluminium 5 – voeten

Kruisvoet versleten of niet mooi meer ? Bij ons kunt je ze ook los bestellen. Wij  adviseren je om bij ons langs te komen en je oude voet mee te nemen. Er zijn namelijk veel verschillende uitvoeringen tegen uiteenlopende prijzen.

Stoelen opnieuw bekleden

Kan je geen afscheidt nemen van je huidige kappersstoel; te mooi, werkt nog goed, emotionele waarde, maar de bekleding is uit de tijd en totaal versleten? Heb je de plaatselijke stoffeerder al gehad en ben je nog niet tevreden over de geleverde kwaliteit? Misschien kunnen wij je huidige stoelen opnieuw bekleden. Indien nodig krijg je van ons leenstoelen mee!