Barber kapmantel

Barber kapschort / kapmantel met barber clipper, trimmer en scheermes!

kapmantel

Bij de kapper; Vroeger was alles beter…..

kapper vroeger

Greiner showroommodellen sale!

Alweer bijna een jaar verder ….. Kom nog een keer snel onze showroom bezoeken voor de eindejaars opruiming van onze Greiner kappersstoelen. Sla je slag en koop nog een echte Duitse kwaliteitsstoel voor bijna de helft van het geld. Nieuw van showroom!

greiner greiner

Stoer & Industrieel

belmont

Belmont electric

HOBA goes international again …… and the RED BELMONT BARBERCHAIR (…and 3 more…) are sold to …… Paris, France,….vive la France !!! Goodbye fabulous chairs … félicitations Antoine et collègues !

Duitsland, België, Zwitserland, Polen, Frankrijk ….. which country will be next???

 

Reviews? Social media DNA én internetterreur;

Aiiiiii….Belmont rood!

Wie durft? Hij zoekt nog een baasje……. Kijk bij onze afdeling; SALE!!!

Barber chair Red VS Black …

belmont-659-kl

“Diese Ausführung erhöt die Eleganz Ihres Salons”
Een betere bewoording kan ik niet één, twee, drie in het Nederlands vinden! Ook klinkt de productomschrijving in het Engels onnavolgbaar; Belmont chairs are made for man! You see it immediately in their strong masculine lines … their deep, solid, bigchair comfort … the precision engineering behind their silent action. Belmont chairs have a man’s look of quality. (Sorry, Dames als ik hierbij enige vrouwelijke gevoelens kwets, alvast mijn oprechte excuses!) Deze volledig elektrische barber chair uit de jaren ’70 laat zich natuurlijk door een ieder zeer eenvoudig bedienen. Maar laat ik mij nu weer richten tot de essentie van dit verhaal. Al jaren verkopen, reviseren en bekleden wij de diverse uitvoeringen van deze “old school” beauty’s. Helaas zijn en worden negen van de tien chairs in het zwart uitgevoerd. Natuurlijk zal ik niet ontkennen dat zwart vaak het beste combineert en mannelijk staat, maar waarom niet eens uit de band springen? Veertig jaar geleden was mooi rood ook niet lelijk … Daarom gaan wij voor het einde van het jaar, één van onze black beauty ’s in het rood bekleden. Het resultaat zal in het nieuwe jaar te bewonderen zijn in onze showroom én op onze facebook site! Laat ons weten wat u er van vindt.

 

 

Spiegel / Kapunit Nasca.

Mirror, mirror on the wall, which looks best after all ….. ?

Vanaf November te bewonderen in onze showroom aan de molenweg te Heino. Deze kapunit is ideaal voor de veranderende kapper. Hoe leuk is het om eenvoudig weer een iets andere look te creëren door enkel het vervangen van bijvoorbeeld een dunne aluminium planchet voor een massief houten planchet (met ingebouwde föhnhouder)?

Maar liefst 12 kleuren omlijstingen en 8 kleuren voor de verschillende planchetten. Of kiest u voor een uitvoering in glas of heeft u liever aluminium? De keuze is enorm! Diversiteit kleurt de kapper.

spiegel nasca3

Barberstyle!

~BARBERSTYLE ~ Nieuw in September, kom langs in onze showroom!

schermopname-13    schermopname-14    barberstyle