Kappersstoelen, met of zonder oliepomp, al dan niet blokkeerbaar of met verstelbare rug, in verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar.

Bezoek ons voor de scherpste aanbiedingen voor kappersstoelen, vergelijk de verschillende mogelijkheden en kies de uitvoering (én pomp) die het beste bij u past. Bel of mail (contactformulier) voor een prijsopgave en wij sturen u een aanbieding op maat. Heeft u ergens anders iets gezien? Laat het ons weten en wij verzorgen een alternatief aanbod!

De vermelde prijzen betreffen veelal dagprijzen en afhaalprijzen van de eenvoudigste basis uitvoeringen. 

Retro Hm

retro oliepompstoel

Valeria

valeria kappersstoel

Master

master

Laura

laura kappersstoel

Sandro

kappersstoel

Nicole

Sarah

Selina

Flower

Lord kappersstoel

kappersstoel lord

Perla

Devina

Devina

Square

kappersstoel

Bluma

Kappersstoel Babila

Kappersstoel Kira

kappersstoel

Eco Natura

eco-nature

Domina

Gemma

Giada

pompstoel

Kappersstoel Davida

Omnia

vintage

Moebilus

Moebilus

Nirvana

Oyster

barber

Kappersstoel Venus

barber

Kalla

Greiner modell 21

generalist

Greiner modell 22

Greiner modell 24

Greiner modell 29

greiner modell 29

Greiner modell 33

greiner-modell-33

Greiner modell 35

Greiner modell 36

Gentleman

Greiner modell 55

Greiner modell 56

Greiner modell 58

Greiner modell 59

Kappersstoelen

Greiner modell 94

Half moon

Zurich

Barca

Barca-kappersstoel

Genua

kappersstoel

Tropes

Een kappersstoel is uiterst belangrijk in je salon. Het bepaalt niet alleen voor een groot deel je uitstraling maar zorgt ook voor de nodige comfort. Enerzijds wil je voor je klant een comfortabele stoel en anderzijds wil je een onderhoudsvrije en praktische werkplek. Daarnaast moet een stoel natuurlijk volledig passen in je interieur. Wij hebben een uitgebreide collectie stoelen en kunnen desgewenst alles leveren. Bekende, traditionele merken als Greiner of Belmont, maar ook de prachtige stijlvolle Italiaanse merken van de AGV group (Media Line,Giorgio Vezzosi) of Kiela (Alteq, Welonda, Inline) of Comair.

Kappersstoelen zijn er in alle soorten en prijzen. Voor ieder budget hebben wij kwalitatieve goede stoelen. Zie ook onze tweedehands kappersstoelen op de occasion pagina; https://hoba.nl/occasions/oliepompstoelen-tweedehands/ Kom daarom eerst eens langs dan kunnen we je veel stoelen laten zien.(NB; Niet al onze stoelen staan op de website vermeld!) Dan merk je ook waarom de ene oliepompstoel duurder dan de ander is. Kies niet alleen van een plaatje maar ga eerst eens zitten. Dan voel je wat je klant ervaart en kun je zelf beslissen of dat het is wat je zoekt.

De vermelde prijzen betreffen veelal dagprijzen en afhaalprijzen van de eenvoudigste basis uitvoeringen.