Over HOBA ; De partner voor je kapsalon!

Niet voor niets zijn wij een echte partner voor je kapsalon. HOBA is al meer dan 45 jaar actief in de kappersbranche en is hét adres voor barberchairs, kappersstoelen, kapunits, wasinstallaties, droogapparatuur, balies en complete saloninterieurs. Samen met de kapper, kappersketens, kappersscholen en bekende merken creëren wij stijlvolle en innovatieve saloninterieurs.

Het maakt niet uit of het nu gaat om één stoel, een barberchair als eyecatcher, twee stoelen met kapunits, een enkele wasunit of om een compleet nieuw interieur. Wij vinden samen met jou altijd de juiste oplossing en leveren alle merken tegen de scherpste prijzen. Van modern tot klassiek en van trendy tot traditioneel. Kom gewoon langs in onze zeer uitgebreide showroom in Heino.

Even voorstellen:

IMG_20160114_094526Arnold Bakker

Al ruim 45 jaar eigenaar en oprichter van HOBA. Een bekend, vertrouwd gezicht en nog steeds één van de drijvende krachten binnen het bedrijf. Grote bron van kennis en advies.

ArnoldBakker Pasfoto (2)Jan Arnold Bakker (06 51319202)

Alweer 20 jaar werkzaam bij HOBA. Duizendpoot met technische insteek en grote kennis van alles in, onder en achter de apparatuur. Een vraagbaak voor alles.

Harco BakkerHarco Bakker (06 37313040)

Jongste telg van de familie en laatste binnenkomer bij de firma. Al 20 jaar actief in de kappersbranche (voormalig rayonmanager Indola). Commerciële man met kennis van de branche en altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen. Met een voorliefde voor nostalgische en retro producten.