Kappersstoelen specialist, al meer dan 40 jaar kennis en ervaring! De grootste keuze in kappers stoelen! Wij leveren alle merken tegen de scherpste prijzen. Ergens anders kappers stoelen gezien? Vraag bij ons een offerte aan en wij kijken of we voor u een nog betere prijs kunnen bedingen. Vele uitvoeringen met ronde, vierkante of kruis voet. Met beweegbare of verstelbare rugleuning. Met of zonder hoofdsteun. Al dan niet in hoogte verstelbaar.

Ook hebben wij een grote voorraad tweedehands kapperstoelen op onze snuffelzolder. Verkregen door inruil, showroommodellen, kappersstoelen met een lichte beschadiging of stoelen uit overtollige voorraad.

Wij hebben een altijd wisselende voorraad stoelen, waaronder ook vele barberchairs. Door de jaren heen verzamelde unieke exemplaren. Kom kijken en ga zitten in een stoel en ervaar wat u klant ervaart. Wij repareren ook oliepompen indien dit haalbaar is. Vaak is het nog de moeite waard bij bijvoorbeeld de duurdere kwaliteits stoelen om deze voor reparatie aan te bieden. Ook is het eventueel mogelijk om uw oude stoel opnieuw te bekleden, zodat deze weer een tijd mee kan. Wij leveren echt vakwerk en staan garant voor de geleverde kwaliteit.