HOBA ; De interieur partner voor je kapsalon!

Niet voor niets zijn wij een echte partner voor je kapsalon interieur. HOBA is al meer dan 40 jaar actief in de kappersbranche en is hét adres voor barberchairs, kappersstoelen, kapunits, wasinstallaties, droogapparatuur, balies en complete saloninterieurs. Samen met de kapper, kappersketens, kappersscholen en bekende merken creëren wij stijlvolle en innovatieve saloninterieurs.

Het maakt niet uit of het nu gaat om één stoel, een barber chair als eyecatcher, twee stoelen met kapunits, een enkele wasunit of om een compleet nieuw interieur. Wij vinden samen met jou altijd de juiste oplossing en leveren alle merken als bijvoorbeeld Belmont, Greiner en AGV, tegen de scherpste prijzen. Van modern tot klassiek en van trendy tot traditioneel. Kom gewoon langs in onze zeer uitgebreide showroom in Heino. Diverse kapsalon opstellingen ter inspiratie. Kom zitten, voelen en kijken. Wij zijn geen internet firma die enkel schuiven met dozen. Wij bieden meer! Service en garantie hoog in het vaandel!

Wij helpen u graag met adviezen en onze technische kennis. Niet voor niets al meer dan 40 jaar actief in de kappersbranche!