Droogkappen;

Droogkappen aan de wand of op statief.

Droogkappen van gerenomeerde merken als Wella (Kadus), Müholos (Indolamatic) of AGV. Op statief of aan de wand, enkele of dubbele blaaskoepel, met verschillende windsnelheden en inclusief timer.

Duitse kwaliteit droogkappen, maar ook eenvoudige uitvoeringen voor minder intensief gebruik. Digitaal of met draaiknoppen voor eenvoudige bediening. Regelmatig onderhoud ( reinigen van de filters !) verlengd de levensduur van de droogkap aanzienlijk. Ook kan reparatie voor een duurdere droogkap haalbaar zijn. Stuur een afbeelding naar ons email adres en wij laten u snel weten of reparatie mogelijk is. Sommige onderdelen zijn te vervangen en uw droogkap kan weer langer mee. Kijk ook eens bij onze climazon’s  en maak een juiste afweging voor wat het meest geschikt is in uw zaak voor uw klantenkring. Wij helpen u graag bij het maken van een juiste keuze.

De vermelde prijzen betreffen veelal dagprijzen en afhaalprijzen van de eenvoudigste basis uitvoeringen. Bezoek ons voor de scherpste aanbiedingen, vergelijk de verschillende mogelijkheden en kies de uitvoering die het beste bij u past. Bel of mail voor een prijsopgave en wij sturen u een aanbieding op maat.