belmont

Belmont electric

HOBA goes international again …… and the RED BELMONT BARBERCHAIR (…and 3 more…) are sold to …… Paris, France,….vive la France !!! Goodbye fabulous chairs … félicitations Antoine et collègues !

Duitsland, België, Zwitserland, Polen, Frankrijk ….. which country will be next???

 

Barber chair Red VS Black …

belmont-659-kl

“Diese Ausführung erhöt die Eleganz Ihres Salons”
Een betere bewoording kan ik niet één, twee, drie in het Nederlands vinden! Ook klinkt de productomschrijving in het Engels onnavolgbaar; Belmont chairs are made for man! You see it immediately in their strong masculine lines … their deep, solid, bigchair comfort … the precision engineering behind their silent action. Belmont chairs have a man’s look of quality. (Sorry, Dames als ik hierbij enige vrouwelijke gevoelens kwets, alvast mijn oprechte excuses!) Deze volledig elektrische barber chair uit de jaren ’70 laat zich natuurlijk door een ieder zeer eenvoudig bedienen. Maar laat ik mij nu weer richten tot de essentie van dit verhaal. Al jaren verkopen, reviseren en bekleden wij de diverse uitvoeringen van deze “old school” beauty’s. Helaas zijn en worden negen van de tien chairs in het zwart uitgevoerd. Natuurlijk zal ik niet ontkennen dat zwart vaak het beste combineert en mannelijk staat, maar waarom niet eens uit de band springen? Veertig jaar geleden was mooi rood ook niet lelijk … Daarom gaan wij voor het einde van het jaar, één van onze black beauty ’s in het rood bekleden. Het resultaat zal in het nieuwe jaar te bewonderen zijn in onze showroom én op onze facebook site! Laat ons weten wat u er van vindt.

 

 

Spiegel / Kapunit Nasca.

Mirror, mirror on the wall, which looks best after all ….. ?

Vanaf November te bewonderen in onze showroom aan de molenweg te Heino. Deze kapunit is ideaal voor de veranderende kapper. Hoe leuk is het om eenvoudig weer een iets andere look te creëren door enkel het vervangen van bijvoorbeeld een dunne aluminium planchet voor een massief houten planchet (met ingebouwde föhnhouder)?

Maar liefst 12 kleuren omlijstingen en 8 kleuren voor de verschillende planchetten. Of kiest u voor een uitvoering in glas of heeft u liever aluminium? De keuze is enorm! Diversiteit kleurt de kapper.

spiegel nasca3

Barber Society Live

HOBA aanwezig 25 juni op Barber Society Live!

a-kl b-kl c-kl d-kl

BarberSociety Live 2017, hét ‘Barbers only’ event, biedt een mix van shows, seminars en productpresentaties van branche gerelateerde en lifestyle merken gericht op Barbers.
Deze tweede editie vindt plaats op zondag 25 juni 2017 op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam.
BarberSociety Live is alleen toegankelijk voor Barbers & Herenkappers die werkzaam zijn in een Barbershop of Herenkapsalon. Dus ook vrouwen die in een Barbershop/Herenkapsalon werken zijn van harte welkom!
HOBA, al meer dan 40 jaar het adres voor al uw interieur wensen en dé Barber specialist!
Wij hebben diverse unieke, old school Barber chairs op voorraad.
Prachtige, niet van echt te onderscheiden, repro Barber furniture. Enkele- of tweepersoons kapunits voor de echte Barber.
Ontmoeten, kennis uitwisselen en inspiratie opdoen…
Wij zijn van de partij; 25 juni Komt u ook?

ANNOUNCEMENT :
Onze Belmont Barber chairs staan op de Main stage én de diverse andere podia.

Kinderknipstoel Vintage Bently

Dit moet je zien!!!! Vintage car Bently voor kids …. hahahaha, die wil je toch nooit meer kwijt !?!?! Bieden mag natuurlijk altijd. Op een old school Barber oliepomp tot ongekende hoogte op te voeren, mp3 aansluiting, claxon, brommende motor en 5 coole, stampende house techno nummers met lichtshow…….. uh,…ik hoor je niet!….wat was uw bod ?????????

kinderstoel

https://www.facebook.com/hobaheino